Per tal que conegueu millor com utilitzar TPV, compartim amb vosaltres aquest enllaç en què se us explica com fer tot aquest procediment per tal de  registrar-vos i fer els pagaments corresponents que us apareixeran a la plataforma TPV Escola. L'usuari i contrasenya us arribarà al correu electrònic que ens vau facilitar en el moment de fer la matrícula.

En aquest altre enllaç trobareu un document explicatiu per registrar la vostra signatura a TPV. És molt important que registreu la signatura perquè és necessària tant per les autoritzacions de matrícula com al llarg del curs per altres temes (sobretot per sortides escolars).

Així, tota autorització es farà per aquesta plataforma amb la signatura que ja tindreu registrada seguint només un cop les indicacions del document de l'enllaç.

També podreu fer pagaments amb Bizum via TPV seguint les instruccions d'aquest document.

A continuació teniu un resum de les instruccions a seguir:

  • Descarregueu l’app de TPVEscola al Google Play (Android) o App Store (iPhone) o accediu a la web www.tpvescola.com.
  • Trieu població ARGENTONA i centre educatiu INSTITUT D'ARGENTONA.
  • Incorporeu usuari i contrasenya de l’alumne/a que us haurem facilitat al correu electrònic que ens vau facilitar el dia de la matrícula.
  • Si teniu més d’un/a fill/a al centre, un cop introduït el primer usuari, aneu a Usuaris Nou Usuari i incorporeu les dades. Un cop fet, podeu canviar d’usuari a Usuaris.
  • Verifiqueu/actualitzeu els vostres correus electrònics a l'apartat El meu Compte > Email.
  • Aneu a El Meu Compte i registreu una signatura per autoritzacions, per a cada fill que estigui a l'escola.